Beschrijving

Gite Merlot is een groot vakantiehuis welke plaats biedt aan 6 tot 8 personen. Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers. Een karakteristiek huis vol comfort, ruimte en stijl.

De gite is ca 125m2. Op de begane grond een grote woonkamer, aparte eetkamer met grote eettafel in het midden, een originele schouw, volledig ingerichte keuken , 2-persoons slaapkamer en badkamer met douche, toilet en wastafel.
De keuken is voorzien van koelkast, keramische kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koffiezet apparaat, waterkoker, broodrooster. Zelfs een wasmaschine is aanwezig.
Centraal in het huis loopt een trap naar de bovenverdieping waar nog twee slaapkamers zijn, en een grote vide. De ene slaapkamer heeft twee grote authentieke 1-persoons ledikanten. De andere slaapkamer is voorzien van twee 1-persoons bedden (welke indien gewenst ook als 2-persoonsbed geschakeld en opgemaakt kunnen worden.) Op de vide onder een hemeltje zijn nog twee bedden, Totaal kunnen 8 personen in Gite Merlot verblijven. Er is op de bovenverdieping een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is tuin en terras voor èn achter de gite voorzien van tuinmeubilair.
Een hardhouten eettafel met 8 stoelen staat op het terras aan de voorzijde om heerlijk buiten te dineren. Ook is een barbecue beschikbaar.

De gites zijn gelegen aan de rand van het dorp op een parkachtig aangelegd terrein.

Een kastanjelaantje leidt naar de gites, rozen kleuren en geuren langs de oude muurtjes, er staan diverse fruitbomen waar je, als de tijd daar is, van kunt oogsten. Heerlijk buiten eten op het terras of grasveld, de barbecue aansteken of met een wijntje en kaasje van de zonsondergang genieten. Het gezang van de vele vogels of bij avond en nacht de uilen vormen je ”achtergrondmuziek”.

Een verkoelende plons in het zwembadje is op elk moment van de dag mogelijk. Er zijn ligbedjes bij het zwembad om lekker van de zon te genieten. Wifi is beschikbaar.
Tevens hebben we 5 fietsen (met 21 versnellingen) gratis voor u beschikbaar.